Skolevej 11 – sommerhus

Byggeri

Nyopført sommerhus i Kulhuse.

Huset er opført med en let konstruktion i træ, og facader og tagflade er beklædt med stålprofiler fra DS Stålprofil.

Stålpladerne til huset er produceret af genanvendelige materialer. Den grønne farve på facader og tag er valgt, så huset falder naturligt ind i sommerhusområdets grønne natur.

Sommerhusets funktionalistiske udtryk og design er MM arkitekters bud på et nyt og moderne sommerhus, som samtidig falder helt naturligt ind i den omkringliggende natur.

Indvendigt består huset af et stort, åbent sammenhængende rum med køkken, spiseplads og stue. Der er åbent til kip, og loftet beklædt med Troldtektplader folder sig smukt, mens det følger tagformen. Det foldede loft er med til at skabe en enestående akustik, og de store ovenlysvinduer lader lyset ind på smukkeste vis.

Det åbne rum vender direkte mod haven, og med to store sydvendte glasskydepartier inviteres haven helt ind i sommerhuset.

Sommerhusets tag er mod syd trukket ud, så der dannes et stort overdækket terrasseområde i direkte forlængelse af køkken-alrum og stue.

Ud over det store, åbne leverum indeholder sommerhuset entré, soveværelse, badeværelse og gæstetoilet samt en afdeling med tre værelser.

Detaljer

  • Loftets udformning, som skaber en smuk rumlighed i alle værelser.
  • Overdækket terrasseområde mod syd.
  • Nordic Klikfals-stålplader på tag og facade.

Bygherre
År
Type
m2
Adresse
Funktion
Entreprise

Privat
2021
Nybygget sommerhus
106m2
Skolevej 11, Kulhuse
Fritidshus/bolig
Hovedentreprise

Bygherre Privat
År 2021
Type Nybygget sommerhus
m2 106 m2
Adresse Skolevej 11, Kulhuse
Funktion Fritidshus/bolig
Entreprise
Hovedentreprise