Bag MM arkitekter står vi: Mads og Morten

MM arkitekter består af et professionelt team af erfarne arkitekter og bygningskonstruktører, som varetager komplicerede byggeprojekter for professionelle bygherrer, kommuner, forsikringsselskaber og boligforeninger.

Vi tegner og projekterer alt fra børneinstitutioner, skoler og aktivitetscentre til kontorer, restauranter og boliger. Og med mere end 16 års erfaring i byggebranchen har vi lært, hvordan projekter kommer godt i mål. 

Totalrådgivning – fra start til slut 

Vi strækker os længere end de fleste for vores kunder. Vi vender aldrig nogen ryggen, og vi løber ikke fra vores aftaler. Uanset hvilket projekt vi står i spidsen for, arbejder vi som et team med kunder, entreprenører og håndværkere.

Vi benytter os af vores brede netværk af andre specialrådgivere, fx akustikere, certificerede brandrådgivere og statikere, så vi kan varetage hele byggeprocessen. Derudover har vi et tæt samarbejde med dygtige, pålidelige ingeniører, så hos os kan I få totalrådgivning fra start til slut.

"Vi er et godt makkerpar – både menneskeligt og fagligt. Morten som arkitekt og mig som bygningskonstruktør. Sammen kan vi det hele."
Mads Wernberg
Indehavende partner og bygningskonstruktør MAK
"Det, der driver mig som arkitekt, er, at jeg kan lave arkitektur til kunden. Ikke arkitektur for min skyld."
Morten Chammon
Indehavende partner og arkitekt MAA

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?
Tag fat i os, så tager vi en snak om mulighederne.