Bag MM arkitekter står vi: Mads og Morten

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi kæmper for, at du får det hus, du ønsker. Med mere end 13 års erfaring i byggebranchen har vi lært, hvordan projekter kommer godt i mål. 

Siden vores opstart i foråret 2019 er vi vokset til et team på 7, som tegner og projekterer alt fra private hjem til liberale erhverv – fra børneinstitutioner og aktivitetscentre til kontorer og restauranter. 

Vi elsker at lave god arkitektur for alle

Det er ikke kun med store budgetter, man kan få noget fedt. God arkitektur kan også være ombygning af din lejlighed, så den passer til netop dit liv. 

Derfor bruger vi meget tid på at snakke med dem, der skal bruge bygningen fremover: Hvad er jeres behov? Hvad drømmer I om?

Totalrådgivning – fra start til slut 

Vi strækker os længere end de fleste for vores kunder. Vi vender aldrig nogen ryggen, og vi løber ikke fra vores aftaler. 

Uanset hvilket projekt vi står i spidsen for, arbejder vi som et team med kunder, entreprenører og håndværkere. Derudover benytter vi os af vores netværk af andre specialrådgivere, fx akustikere, certificerede brandrådgivere og statikere. 

 

Vi har et godt samarbejde med et sammentømret ingeniørteam, så hos os kan I få totalrådgivning – altid med én og samme kontaktperson fra MM arkitekter.  

"Vi er et godt makkerpar – både menneskeligt og fagligt. Morten som arkitekt og mig som bygningskonstruktør. Sammen kan vi det hele."
Mads Wernberg
Indehavende partner og bygningskonstruktør MAK
"Det, der driver mig som arkitekt, er, at jeg kan lave arkitektur til kunden. Ikke arkitektur for min skyld."
Morten Chammon
Indehavende partner og arkitekt MAA

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?
Tag fat i os, så tager vi en snak om mulighederne.