Baggesensgade – genopførsel, renovering og ombygning

Byggeri

Genopførelse af erhvervsejendom til erhvervsformål efter stor brand. Huset genopføres, så det igen fremstår smukt, rent og funktionalistisk, som da det blev opført i 1936. Ejendommen har huset erhvervslejemål, siden det blev opført til et kafferisteri.

Husets gamle, smukke vinduer med jernrammer erstattes af nye termovinduer fra HSHansen i samme opsprodsning og materialer.

Facaden afrenses, hvor den bevares, og der opmures ny facade, hvor brandens skader på murværket er for omfattende. Der etableres nyt tag, som beklædes med skifer og solceller.

Etagerne indrettes som store åbne rum med synlige betonkonstruktioner og nye egetræsgulve, og som akustikdæmpende tiltag monteres Troldtektplader på lofterne mellem de synlige betondragere.

Alle ydervægge pudses og malerbehandles. På hver etage etableres et køkken og et badeværelse, og som et nyt tiltag etableres der franske altaner mod syd.

Der etableres ny elevator, og den nye flugttrappe etableres i pulverlakeret stål. De smukke gamle terrazzotrapper poleres og kommer til at stå som nye.

Detaljer

  • Nye smukke vinduer i funktionalistisk stil fra HSHansen.
  • Synlige konstruktioner på alle etager.
  • Smukke egetræsgulve på alle etager.
  • Synlig føring af el uden på vægge trukket i galvaniserede rør.

Bygherre
År
Type

m2
Adresse
Funktion
Entreprise

Privat/professionel
2020-2022
Genopførsel, renovering og ombygning af erhvervsejendom
1350
Baggesensgade 4C, 2200 Kbh. N
Erhvervslokaler
Hovedentreprise